Grace Models COPYRIGHT 2016. ALL RIGHTS RESERVED.

Modeling & Fotomodeling

Kursi formon model dhe fotomodel profesionistë , të cilët aftësohen për të punuar dhe për të qënë pjesë e çdo bashkëpunimi në fushën e modës si sfilata, evente apo fushatave promocionale, hostes, shooting, revista, tv , etj.

Qëllimi kryesor i kursit është të përgatis model dhe fotomodel të standarteve të larta. Kursi zhvillohet për një periudhe kohore 4-mujore, në të cilën zhvillohen 2 lëndë bazë si :

• Teknikat e pozimit.
• Qëndrimi dhe ecja në pasarelë.

Grace Models gjithmonë synon të bashkëpunojë me më të mirët dhe në këtë rast mësimëdhënia realizohet nga profesionistë të përkushtuar, të cilët dallohen dhe janë ndër më të shquarit në fushat përkatëse. Dhe padyshim në fund të kursit modelit i përgatitet një book personal fotosh me foto të realizuara gjatë orëve të mësimit.

Top