Grace Models COPYRIGHT 2016. ALL RIGHTS RESERVED.

Grimier

Ne Grace Models ofrohet kursi i personalizuar ‘Make up artist’ ku do të mësohet për principet bazë të grimit.
Si të bëni një grim të plotë ? Kreativiteti juaj – produktet – mjetet , një bashkëveprim që pasqyrohet tek ajo çfarë na prezanton më së miri, fytyra. Si të dalloni formën e fytyrës, llojet e lëkurës, produket që duhen përshtatur me problemet e lëkurës, ngjyrat dhe tonalitetet të gjitha këto dhe më tepër mbetet të zbulohen gjate trajnimit, aty, ku gjendet Çelësi për një grim perfekt. 

Do të jeni të aftë për të punuar në tregun e medias vizive dhe print, sallone bukurie,aktivitete mode dhe kudo ku është i nevojshëm “Arti i së bukurës”. Kursi zhvillohet ne nje afat kohor intensive 2 mujor (cdo ditë) si edhe 4 mujor (3 herë në javë).

Top