Grace Models COPYRIGHT 2016. ALL RIGHTS RESERVED.

Parukier

Grace Models bën diferencën dhe vjen duke ofruar këtë kurs me qellim për të formuar parukierë të cilët diferencojnë me detajet që mësohen vetëm në Grace Models.

Gjatë kursit mësohet mbi  rëndësinë që ka imazhi dhe higjena në punën e përditshme. Kursi ofron mundësinë e mësimit të teknikave të fundit të prerjes, krehjes dhe stilimit të flokëve, mbi teknikat e përzierjes së bojës dhe lyerjes së flokëve. Mësimdhënia zhvillohet nga profesionistët më me eksperiencë dhe të aftë të fushës.

Do të jeni të aftë për të punuar në tregun e medias vizive dhe print, sallone bukurie,aktivitete mode dhe kudo ku është i nevojshëm “Arti i së bukurës”. Kursi zhvillohet ne nje afat kohor 6 mujor.

Top