Grace Models COPYRIGHT 2016. ALL RIGHTS RESERVED.

Kurse Profesionale

Marrja e një profesioni  bën pjesë në zgjedhjet e zgjuara që bëjnë të rinjtë për të ardhmen sepse do të shoqërojë rrjedhën e karierës së tyre.. Sa rëndësi i japin të rinjtë sot kurseve që zgjedhin? Cilat janë normat e tyre të suksesit??? Cili është qëllimi kryesor, dhe me sa profesionalizëm jepet? ‘Arti i së bukurës’ rrjedh nga kurset që ofron Grace Models , prandaj ndjekja e tyre  është alternativa më e mirë e mundshme.

Modeling & Fotomodeling

Grimier

Parukier

Fotograf

Top