Grace Models COPYRIGHT 2016. ALL RIGHTS RESERVED.

Agjencia Grace Models

Agjencia është një nga departamentet më të rëndësishme të Grace Models , një “katalizator”’ që merret me menaxhimin e model/modeleve, fotot profesionale, promovimin në rrjetet sociale, revista dhe TV, deri tek finalizimi i kontratës dhe punësimi i tyre. 

Modelet mund të punojnë për editoriale revistash, online ose print, shooting për produkte të ndryshme, reklama , TV, sfilata, etj.
Menaxhimi i aktiviteteve të modës në tërësi është një nga shërbimet kryesore të agjencisë duke përfshirë gjithçka në mënyrë që eventi të japi rezultate më së miri si nga ana strukturore po ashtu edhe estetike.

Gjithmonë Grace Models , spikat si agjencia më e kërkuar e cila ka krijuar bashkëpunime pafund me firmat më prestigjoze të momentit.

Menaxhim eventesh

 Menaxhim modelësh

Top